2e ONK Markelo + informatie 3e ONK Utrecht

Zondag 14 april de 2e ONK Brommercross wedstrijd van dit seizoen. We mogen afreizen naar het mooie Markelo. Samen met de VMCN word de wedstrijd verreden bij De Markelose motorclub ons genoegen. Ik denk een geliefde en mooie motorcross baan waar velen willen rijden. Waar in het verleden mooie wedstrijden zijn verreden. En een baan die hoog op ons verlanglijstje stond.

We waren in december 2018 dan ook blij te horen dat we een ONK Brommercross wedstrijd konden rijden op dit geweldige circuit.

Toen de inschrijving klaar was, en ik uit eindelijk te horen kreeg hoeveel deelnemers er aan de start stonden was ik toch iets wat trots. Wij met de brommers de meeste deelnemers aan de start. De drukste klasse van de dag. In een woord GE-WEL-DIG. Er stonden wel te verstaan 46 deelnemers aan de start. Dit zijn er ruim 10 meer dan vorig jaar tijdens de drukste wedstrijd. Dus bij deze applaus voor iedereen, want zonder jullie hebben we geen deelnemers.

Het seizoen is pas 2 wedstrijden onderweg 1e onk MC Nunspeet 30 deelnemers en de 2e ONK in Markelo afgelopen zondag. En tweemaal de meeste deelnemers ik blijf het GE-WEL-DIG vinden.

Uiteraard zijn de standen van afgelopen zondag al weer verwerkt en staan online (klik hier)

Mc Utrecht

Aanstaande maandag word de 3e ONK Brommercross van het seizoen verreden. Dit maal mogen we met ze alle afreizen naar het mooie Utrecht. Een echte brommer baan. Dit is tevens voor de uurs cross deelnemers misschien wel een mooie training aangezien we 07 september daar weer een 4 uurs cross gaan verrijden. Deze wedstrijd telt mee voor het kampioenschap van alle klasses (mx50, automaten,standaard en de dames klasse)
Wij hopen dat we maandag ook weer met vele aan het starthek zullen verschijnen. We wensen iedereen alvast een goede voorbereiding en tot aanstaande maandag,

4) Dagschema Utrecht 22-4-2019

 

 

 

1
Hallo 👋🏻,
Kan ik je helpen?
Powered by