Agenda Seizoen 2020

Beste brommercross vrienden,
Vanaf het moment dat er bekend is geworden dat er weer wedstrijden verreden mogen worden zijn wij samen met de VMCN in overleg geweest om toch nog te proberen een aantal wedstrijden neer te kunnen zetten. Ik kan vertellen dit is GELUKT. Samen met de VMCN hebben we een agenda van 8 wedstrijden weten te creëren om dit seizoen toch mooi en passend te kunnen rijden.
Wij begrijpen dat een aantal deelnemers waarschijnlijk wel op vakantie is tijdens een aantal wedstrijden, dit is voor dit jaar niet anders. Normaal houden we elk jaar zo veel mogelijk ruimte in de bouwvak om iedereen van zijn of haar vakantie te laten genieten. Dit jaar hebben we dit iets anders ingepast.

Met minimaal 7 wedstrijden op de kalender willen wij eigenlijk er toch nog een  kampioenschap van maken verreden over 7 (met geluk 8 wedstrijden)

Agenda 2020
1) Zondag 19-7 Geldermalsen
2) Zaterdag 25-7 Neerijnen
3) zondag 23-08 Borculo
4) Zondag 30-8 Emmen
5) Zondag 6-9 Den Dungen
6)Zondag 20-9 Vledderveen
7) zaterdag 03-10 Utrecht
8) Zondag 18-10 9 Baan volgt (OVB)
9) Huldiging datum n.t.b. 

 

 

Corona maatregelen.
Testen en thuisblijven bij klachten
Het is belangrijk dat iedereen met corona-gerelateerde klachten zich laat testen. Zo kunnen mensen die in contact zijn geweest met een patiënt snel gewaarschuwd worden en maatregelen treffen om het virus niet verder te verspreiden.

• Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.
• Laat u testen als u 1 of meerdere van deze klachten heeft. Blijf thuis tot de uitslag van de test bekend is. Als u ook koorts heeft of benauwd bent, dan blijven ook uw huisgenoten thuis tot de uitslag van de test bekend is. Hebben uw huisgenoten ook klachten? Dan laten zij zich ook testen.