ALLE WEDSTRIJDEN TOT EN MET 31 MAART AFGELASTIn lijn met de maatregelen omtrent het coronavirus die voor het gehele land gelden, gelast de KNMV alle KNMV-motorsportevenementen in Nederland tot en met 31 maart 2020 af. 

Deze beslissing is genomen in samenspraak met de MON: ook zij laten al hun wedstrijden tot en met 31 maart vervallen.

Wij beseffen dat dit voor alle organiserende verenigingen, rijders, fans, sponsoren en andere partners een beslissing is met grote impact. Maar ook de enige optie.

De adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet zijn bedoeld om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken. De KNMV en de MON ondersteunen deze doelstelling van harte.

Wat houd dit in voor de brommercross?

De volgende wedstrijden worden sowieso afgelast

1e onk wedstrijd MACL Lichtenvoorde

4 uurs cross Holten.

Wij begrijpen jullie teleurstelling, en we gaan ook zeker in overleg met de clubs om te kijken of wij de afgelaste wedstrijden misschien op een later tijdstip kunnen inhalen.

Daglicenties:

Voor deelnemers die een dag licentie hebben aangevraagd, deze kan via de KNMV gecrediteerd worden. Daarvoor dient een email gestuurd te worden.

meer info op: https://knmv.nl/contact/

Inschrijfgeld Holten

Voor de deelnemers die zich al hebben ingeschreven word in de loop van aankomende week het inschrijfgeld terug gestort op de rekening waar mee betaald is.

 

Meer informatie betreft het corona virus

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19