Dag schema – ONK Boekel Zondag 8 Juli 2018

Plaats: Boekel
Dag: Zondag
Datum: 8-7-2018
Start Duur Eind
8:00 1:00 9:00 Inschrijven
Wedstrijdduur:
10:00 0:15 10:15 15 min Training Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
10:15 0:15 10:30 15 min Training Classic 60+/60-
10:30 0:15 10:45 15 min Training Twinshock 50 +
10:45 0:15 11:00 15 min Training Classic 50cc
11:00 0:15 11:15 15 min Training Twinshock 50-
11:15 0:15 11:30 15 min Training Pre90/95 40+
11:30 0:15 11:45 15 min Training Pre90/95 Open+125cc
11:45 0:30 12:15 Pauze
12:15 0:20 12:35 15 min + 1 ronde 1e manche Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
12:35 0:20 12:55 15 min + 1 ronde 1e manche Classic 60+/60-
12:55 0:20 13:15 15 min + 1 ronde 1e manche Twinshock 50 +
13:15 0:20 13:35 15 min + 1 ronde 1e manche Classic 50cc
13:35 0:20 13:55 15 min + 1 ronde 1e manche Twinshock 50-
13:55 0:20 14:15 15 min + 1 ronde 1e manche Pre90/95 40+
14:15 0:20 14:35 15 min + 1 ronde 1e manche Pre90/95 Open+125cc
14:35 0:15 14:50 Pauze
14:50 0:20 15:10 15 min + 1 ronde 2e manche Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
15:10 0:20 15:30 15 min + 1 ronde 2e manche Classic 60+/60-
15:30 0:20 15:50 15 min + 1 ronde 2e manche Twinshock 50 +
15:50 0:20 16:10 15 min + 1 ronde 2e manche Classic 50cc
16:10 0:20 16:30 15 min + 1 ronde 2e manche Twinshock 50-
16:30 0:20 16:50 15 min + 1 ronde 2e manche Pre90/95 40+
16:50 0:20 17:10 15 min + 1 ronde 2e manche Pre90/95 Open+125cc
17:30 Prijsuitreiking