Dagschema ONK Neerijnen (Wedstrijd 2e pinksterdag)


Plaats: Neerijnen
Dag: Maandag
Datum: 21-5-2018
Start Duur Eind
9:00 1:00 10:00 Inschrijven
Wedstrijdduur:
9:45 0:15 10:00 15 min Training Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
10:00 0:15 10:15 15 min Training Pre90/95 40+
10:15 0:15 10:30 15 min Training Pre90/95 Open+125cc
10:30 0:15 10:45 15 min Training Twinshock 50 +
10:45 0:15 11:00 15 min Training Classic 50cc
11:00 0:15 11:15 15 min Training Twinshock 50-
11:15 0:30 11:45 Pauze
11:45 0:20 12:05 15 min + 1 ronde 1e manche Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
12:05 0:20 12:25 15 min + 1 ronde 1e manche Pre90/95 40+
12:25 0:20 12:45 15 min + 1 ronde 1e manche Pre90/95 Open+125cc
12:45 0:20 13:05 15 min + 1 ronde 1e manche Twinshock 50 +
13:05 0:20 13:25 15 min + 1 ronde 1e manche Classic 50cc
13:25 0:20 13:45 15 min + 1 ronde 1e manche Twinshock 50-
13:45 0:30 14:15 Pauze
14:15 0:20 14:35 15 min + 1 ronde 2e manche Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
14:35 0:20 14:55 15 min + 1 ronde 2e manche Pre90/95 40+
14:55 0:20 15:15 15 min + 1 ronde 2e manche Pre90/95 Open+125cc
15:15 0:20 15:35 15 min + 1 ronde 2e manche Twinshock 50 +
15:35 0:20 15:55 15 min + 1 ronde 2e manche Classic 50cc
15:55 0:20 16:15 15 min + 1 ronde 2e manche Twinshock 50-
16:45 Prijsuitreiking