Dames Klasse

Aankomend seizoen is het zover. Op veler verzoek zal er voor het eerst een aparte damesklasse in de ONK bromfietscompetitie verreden worden. De damesklasse valt onder het reglement van de MX50. Fun, plezier en sportiviteit staan in deze klasse hoog in het vaandel. Ook beginnelingen zijn van harte welkom: in deze klasse kunnen dames op een laagdrempelige manier kennismaken met de brommercross.
Om zo vol mogelijke starthekken te krijgen is besloten dat de damesklasse dit eerste jaar niet alle 13 ONK wedstrijden aandoet. Er worden 6 á 7 wedstrijden uitgekozen die gereden worden. Uiteraard mag je als dame ook aan de andere wedstrijden meedoen, maar deze tellen dan niet mee voor de damesklasse competitie. Er hebben zich tot nu toe 7 dames ingeschreven voor de damesklasse. Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dus: ben jij dame en vind jij het leuk om te brommercrossen op mooie banen?  schrijf je dan snel in!
Heb je nog vragen? is iets niet duidelijke? neem dan contact op met nina@brommercross.nl zij helpt je graag verder met je vragen m.b.t. de dames klasse.
1
Hallo 👋🏻,
Kan ik je helpen?
Powered by