Einde seizoen / Feestavond overige info

Beste leden van de Brommercross,

Wij willen jullie verzoeken om dit bericht volledig te lezen!

30 september jl. hebben wij jullie meegedeeld dat de ONK wedstrijd in Utrecht i.v.m. het weer is afgelast. Wij zijn daarom tot en met afgelopen woensdag druk bezig geweest om een vervangende wedstrijd te zoeken in het weekend van 17 en 18 oktober.

Echter moeten wij ons afvragen of het überhaupt verstandig is om een wedstrijd te organiseren/rijden gezien de huidige COVID situatie. Wij hebben daarom als bestuur van de brommercross besloten om hierbij het ONK Brommercross seizoen af te sluiten en geen wedstrijden meer te verrijden die meetellen voor het ONK. Daarnaast vinden wij het als bestuur onverantwoord om in deze tijd iets te gaan organiseren waar veel mensen bij elkaar komen.
Het RIVM vraagt nadrukkelijk om zoveel mogelijk thuis te werken, niet bij ouderen op bezoek te gaan en drukke plekken te mijden waardoor wij hebben moeten besluiten om een punt te zetten achter het seizoen 2020.

Ondanks de COVID-19 situatie hebben we toch nog een mooi seizoen neer kunnen zetten met maar liefst 6 meetellende ONK wedstrijden en driemaal(/viermaal o.v.b.) een meer uurs cross.
De 4e uurscross in Holten, die gepland staat op 7 november, blijft voorlopig nog op de agenda staan. Het is nog onduidelijk hoe de situatie omtrent corona is in november en of het weer het toelaat.

Hetzelfde geld voor de geplande feestavond op 12 december. Wij weten nu nog niet of dit op een verantwoordelijke manier plaats kan vinden en zullen indien nodig de huldiging verschuiven naar een later tijdstip in 2021. Dat er een huldiging komt staat vast, hoe en wanneer is nog twijfelachtig!

Tevens willen we jullie op de hoogte brengen dat Harold Hogeboom per 31 december zal aftreden als secretaris evenals bestuurslid van de brommercross. Er zal in het bestuur nog een verschuiving plaatsvinden van de taken om het een en ander vlekkeloos door te laten lopen.
Zodra hier mee bekend over is zal dit gedeeld worden via onze website.

Indien je interesse/tijd hebt om de brommercross te versterken dan willen we je vragen om contact op te nemen met één van het bestuur of een mail te sturen naar info@brommercross.nl.

Tot slot de eindstand + kampioenen van het seizoen 2020.

MX50
1 #934 Niels van der Duijn (NED) 446 pt.
2 #49 Julien Lagamme (BE) 417 pt.
3 #26 Joop Staman (NED) 413 pt.
4 #930 Vincent Grignard (BE) 372 pt.
5 #126 Julien Lorquet (BE) 350 pt.

Standaard
1 #257 Joey Puthaar (NED) 235 pt.
2 #275 Wouter Scholten (NED) 216 pt.
3 #260 Rick Waenink (NED) 204 pt.

Automaat
1 #162 Brent Winnemuller (NED) 89 pt.

Dames
1 #17 Nina Baan (NED) 139 pt.
2 #56 Richelle Nijhuis (NED) 130 pt.
3 #28 Jeanny van den Hove (NED) 82 pt.

Wij willen alle winnaars van harte feliciteren met zijn/haar prestatie!

We hopen jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Blijf gezond en tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Brommercross.nl