Euronations nieuws

De inschrijving voor Euronations 2019 loopt lekker door. Wij als bestuur zijn zeer tevreden met al ruim 65 inschrijvingen na 14 dagen.

Let op: De inschrijving zal sluiten op 02-06-2019. De betaling dient uiterlijk op 09-06-2019 binnen te zijn.

Voor de deelnemers die hebben gekozen voor de optie bank overschrijving. Wij maken voor de betalingen gebruik van een externe partij die de bank overschrijvingen controleert en beheerd. In de ontvangen email staat een uiterste betaal datum.
Indien je NIET betaald voor deze datum vervalt de referentie. Indien de referentie vervallen is word de betaling door deze externe partij weer terug gestort. Is jouw betaaldatum verlopen? Stuur even een email naar euronations@brommercross.nl .

Op onze website brommercross.nl is een pagina toegevoegd met handige informatie. Denk hier bij aan overnachten tijdens euronations, supermarkten enzovoort (lees deze informatie even goed door) Klik hier

Overnachten

Tijdens Euronations 2019 is het mogelijk om te overnachten. De benodigde sanitaire voorzieningen zullen aanwezig zijn, douches en toiletten. Tevens is het terrein voorzien van stroom en verlichting.
Kosten voor overnachten zullen €10,00 bedragen welke aan de poort dient te worden voldaan.

Aankomst:

Aankomst is mogelijk vanaf vrijdag middag 21 juni 2019 vanaf 18:00 zal het terrein open gaan

Vertrek

Vertrek dient te gebeuren op zondag 23 juni. In verband met de vergunning moet zondag avond het terrein leeg zijn, en kan er NIET overnacht worden.

kijk voor de overige informatie hier 

1
Hallo 👋🏻,
Kan ik je helpen?
Powered by