Informatie ONK Brommercross 21-5-2018 – MCC Neerijnen

DE INSCHRIJVING
De inschrijving is van 9u00 – 10u00.
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00.
 
DE TRAINING
We starten de training om 9u45. Na de training is er een half uur pauze.
 
DE WEDSTRIJD
De wedstrijd begint om 11u45. De plaats aan het starthek wordt bepaald dmv loting. In de tweede manche wordt het oprijden naar het starthek bepaald aan de hand van de uitslag van de eerste manche. Na de eerste manches is er een half uur pauze.

HANDHAVING GELUID

Als tijdens de training blijkt dat een motor qua geluid boven de 94dB(A) zit dan zal te betreffende coureur zijn startnummer met daarbij de zwarte vlag worden getoond. Dit gebeurt voor het juryhuis en de coureur wordt geacht op de uitrijplek na het juryhuis de baan te verlaten. De coureur kan maatregelen treffen om het geluid van de motor tot onder de 94dB(A) terug te brengen. Als tijdens de eerst manche blijkt dat de motor van de coureur weer boven de 94dB(A)-grens zit dan krijgt die coureur wederom de zwarte vlag en is hij/zij voor verdere deelname aan de wedstrijd uitgesloten.
Om er zeker van te zijn dat motoren aan de 94dB(A)-norm voldoen kunnen coureurs de motor voor een handmatige meting volgens de “2 meter max methode” ter keuring aanbieden. De plaats van keuring is naast de parkeerplaats bij het clubhuis aan het einde van ons toegangspad;

dagschema:

ORBITS wedstrijdschema
1
×
Hallo 👋🏻,
Kan ik je helpen?