Inschrijven 2018


Via onderstaand formulier kun je je startbewijs voor Seizoen 2018 registeren.

De kosten voor het registeren van je startbewijs zullen dit jaar € 35,00 zijn voor zowel nieuwe als bestaande registraties!

Inschrijfgeld seizoen 2018

Zoals de meeste van jullie weten rekenen wij € 2,50 extra ten opzichte van de VMCN voor de wedstrijden, deze € 2,50 word gebruikt om de kosten van de stichting te dekken, denk hier bij aan de prijzen(bekers) feestavond, reclame website enzovoort. Wij kunnen dan ook niet zonder deze € 2,50 per rijder.
Helaas hebben wij moeten concluderen dat het voor de cross clubs niet handig is als wij € 2,50 extra rekenen voor het inschrijfgeld, de clubs zijn hier niet op ingericht.

Omdat wij als bestuur heel blij zijn dat we welkom zijn bij deze clubs hebben wij besloten om het inschrijf geld aan te passen aan de VMCN. Zodat het voor de clubs makkelijk blijft. En niet € 2,50 extra moeten rekenen voor de bromfietsen.
Om toch geld in kas te krijgen hebben wij daarom besloten om het inschrijf geld voor seizoen 2018 vast te zetten op € 35.-  Wij zijn op dit bedrag gekomen door uit te gaan van 12 wedstrijden ( word ons minimale streven voor seizoen 2018) + de € 5,- inschrijf geld voor het startnummer.

Inschrijf formulier