KNMV Basis Sportlicentie voor 2019 aanvragen

Met ingang van vandaag kun je jouw KNMV Basis Sportlicentie voor 2019 aanvragen.

Voor € 65,- kun je een jaar lang jouw favoriete tak van motorsport beoefenen. Beoefen je daarnaast ook nog een andere tak van motorsport, dan kun je een 2e of zelfs 3e tak van sport aanvragen, hiervoor betaal je € 5,- per tak extra. De Wettelijke Aansprakelijkheid en Persoonlijke Ongevallen verzekering is geregeld voor Nederlandse ingezetenen. De buitenlandse motorsporters hebben alleen een WA-dekking.

LET OP!!! Gebruik voor het aanvragen alleen de internet browsers Internet Explorer, Google Chrome of Firefox.

 

 

Club Kiezen:

Tijdens de bestel procedure word er gevraagd naar jouw club, Graag daar indien mogelijk de keuze maken voor st. onk bromfietscross

Wij krijgen per aanvrager een bijdrage van de KNVM welke wij weer voor de club kunnen gebruiken.

 

Filmpje

Nieuw bij het aanvragen van je Motocross licentie zijn een instructiefilm en een aantal vragen. Voordat wij aan jou je licentie kunnen afgeven dien je de instructiefilm te bekijken en een aantal vragen te beantwoorden.

Mogelijk word je, wanneer je 16 jaar of ouder bent, gevraagd om tijdens een training of clubwedstrijd een uurtje te vlaggen. Om je hierop voor te bereiden dien je het instructiefilmpje te bekijken en 10 vragen te beantwoorden.

Ben je nog geen 16 jaar dan dien je om je licentie te krijgen 5 vragen te beantwoorden. Om je goed voor te bereiden bekijk je eerst het filmpje. Vervolgens beantwoord je de vragen.

Aanvragen

Klik hier

1
Hallo 👋🏻,
Kan ik je helpen?
Powered by