Mededeling uurscross seizoen 2019

Beste urencrossers

Zoals jullie weten hebben wij wederom geprobeerd een mooie competitie op te zetten, vanwege de lage opkomst konden wij helaas een aantal uurscrossen niet doorlaten gaan, en is de “competitie” verreden over 2 wedstrijden.
Wij van het bestuur hebben besloten dat de aantal urencrossen te weinig is geweest om een kampioen uit te roepen, dit mede om het reglementair gewoon weg niet mogelijk is.

Om jullie trouwe inzet niet te laten varen, willen wij alle uurscrossers die deel hebben genomen aan de competitie uitnodigen om tijdens de feestavond op 14 december alsnog een troffee op te halen voor jullie verreden wedstrijden.

Voor volgend jaar gaan we er alles aandoen om de uurscross weer hoger op de agenda te krijgen, om de uurscross weer nieuw leven in te blazen. Dit zal dan niet meer in competitie verband zijn. (hier later meer over)

Wij zijn erg blij dat Richelle Nijhuis bij in het bestuur is gekomen, zij zal samen met Wouter Scholten aanspreekpunt zijn voor de uurscrossen, zij gaan er alles aan doen om alles rondom de uurscross 2020 in goede banen te leiden.