ONK seizoen 2019 informatie

ONK Agenda 2019

Zoals jullie misschien via onze Facebook pagina al wel gezien hebben zijn de datums voor het Open Nederlands Kampioenschap gisteren rond de klok van 14:00 bekend gemaakt. (klik hier voor de agenda)

Op de kalender voor 2019 staan dit jaar 13 ONK wedstrijden.
We beginnen dit seizoen op de mooie zandbaan van MC Nunspeet, om na 13 wedstrijden het seizoen af te sluiten in Arkel.

Dit jaar staan er een aantal “nieuwe” banen op de kalender,

  • Halmac Halle
  • Motorcross Markelo
  • Salz Amersfoort
  • De bougie Arkel

Standaard, Dames & Automaten klasse

Zoals tijdens de algemene ledenvergadering besproken worden de standaardklasse, damesklasse en de automaten klasse verreden over een beperkt aantal wedstrijden. Om het voor iedereen aantrekkelijk te maken mag een ieder die is ingeschreven in één van deze klasse zelf aangeven welke banen zij graag zouden willen rijden! ( waar bij de 1e en laatste wedstrijd vast staan) Zodra je inschrijving definitief is, krijg je via ons een uitnodiging voor het invullen keuze lijst (dit zal via datumprikker gaan)

Dus wil jij aankomend seizoen in de dames,standaard of automaten klasse mee doen? schrijf je snel in zodat je kunt mee stemmen voor seizoen 2019.

KNMV Basis Sportlicentie 2019

Met ingang van vandaag kun je jouw KNMV Basis Sportlicentie voor 2019 aanvragen.

Voor € 65,- kun je een jaar lang jouw favoriete tak van motorsport beoefenen. Beoefen je daarnaast ook nog een andere tak van motorsport, dan kun je een 2e of zelfs 3e tak van sport aanvragen, hiervoor betaal je € 5,- per tak extra. De Wettelijke Aansprakelijkheid en Persoonlijke Ongevallen verzekering is geregeld voor Nederlandse ingezetenen. De buitenlandse motorsporters hebben alleen een WA-dekking.

LET OP!!! Gebruik voor het aanvragen alleen de internet browsers Internet Explorer, Google Chrome of Firefox.

Club Kiezen:

Tijdens de bestel procedure word er gevraagd naar jouw club, Graag daar indien mogelijk de keuze maken voor st. onk bromfietscross

Wij krijgen per aanvrager een bijdrage van de KNVM welke wij weer voor de club kunnen gebruiken.

Filmpje

Nieuw bij het aanvragen van je Motocross licentie zijn een instructiefilm en een aantal vragen. Voordat wij aan jou je licentie kunnen afgeven dien je de instructiefilm te bekijken en een aantal vragen te beantwoorden.

Mogelijk word je, wanneer je 16 jaar of ouder bent, gevraagd om tijdens een training of clubwedstrijd een uurtje te vlaggen. Om je hierop voor te bereiden dien je het instructiefilmpje te bekijken en 10 vragen te beantwoorden.

Ben je nog geen 16 jaar dan dien je om je licentie te krijgen 5 vragen te beantwoorden. Om je goed voor te bereiden bekijk je eerst het filmpje. Vervolgens beantwoord je de vragen.

Aanvragen

Klik hier

Reglement ONK 2019

Voor aankomend seizoen en met het oog op onze buitenlandse deelnemers word het reglement vertaald in het Engels. Ons huidige reglement licht nu ter goedkeuring bij de KNMV.

uiteraard is de laatste concept versie te downloaden.

Inschrijven seizoen 2019

Inmiddels hebben er al 26 deelnemers zich weer ingeschreven voor seizoen 2019. De startnummers van vorig jaar worden vast gehouden tot en met 28-02-2019. Vanaf dan zijn deze nummers vrij inzet baar en heb je geen recht meer op je oude startnummer.

Wil jij alvast kijken welk startnummer nog vrij is? Klik dan hier

Inschrijven klik hier

1
Hallo 👋🏻,
Kan ik je helpen?
Powered by